Bekæmpelse af skimmelsvamp med ozon


Når man skal fjerne skimmelsvamp i en bygning, handler det i høj grad om at finde årsagen til skimmelsvampeangrebet og ændre på forholdene, så svampene forsvinder. Ofte handler det om fugt, og der er et utal af årsager til fugt i boliger. Det kan være selve konstruktionen af boligen med manglende isolering, kuldebroer eller andet. Det kan også være en defekt faldstamme til et afløb.


Hvis du gerne vil sikre, at der ikke er skimmelsvampesporer i bygningen, mens årsagerne til angrebet udbedres, har du mulighed for at købe eller leje en luftrenser. Luftrenseren, der benytter ozonteknologi, sørger for at svampesporerne nedbrydes, så du ikke indånder dem. Du kan også bruge luftrenseren i tilfælde, hvor årsagen til skimmelsvamp ikke kan findes eller udbedres. Det kan være fx være i fredede bygninger eller andre steder, hvor det ikke er muligt at ændre konstruktionen fx kirker.


Hent et datablad på luftrenser MAC 500

Problemer med fugt


Vi forhandler også affugtere, der er med til at sikre den korrekte luftfugtighed og dermed mindre risiko for skimmelsvampe.